» » Μαίρη Λω - Έχω Μια Γλυκειά Μαννούλα / Θέλω Να Νοιώσω Το Άρωμα Σου

Μαίρη Λω - Έχω Μια Γλυκειά Μαννούλα / Θέλω Να Νοιώσω Το Άρωμα Σου album flac

Μαίρη Λω - Έχω Μια Γλυκειά Μαννούλα / Θέλω Να Νοιώσω Το Άρωμα Σου album flac
 • Performer: Μαίρη Λω
 • Title: Έχω Μια Γλυκειά Μαννούλα / Θέλω Να Νοιώσω Το Άρωμα Σου
 • Genre: Folk and Country
 • MP3 size: 1831 mb
 • FLAC size 1195 mb
 • Formats AA MMF WMA MP1 XM TTA AC3

α 'θελα να σε μισούσα, να σε κοιτώ και να μην νιώθω τίποτα, να μην μου λείπεις καθόλου, να σε σκέφτομαι και το όνομα σου να μην μου θυμίζει τίποτα α χέρια μου τα πράγματά σου και να τα βλέπω σαν βότσαλα που ξέρασε το κύμα. όσο αδιάφορη θέλω να μου είσαι, μπορείς; Εγω δεν μπορώ γι' αυτό σου ζητω την χάρη, αν πιστεύεις ότι κάποια στιγμή στην ζωή μας αγαπηθήκαμε έλα και πάρε μου τον καημό της απώλειας, καθάρισε μου την συνείδηση και κάνε χώνεψη τον χωρισμό. άζεψε όλα τα γυαλιά από το πάτωμα γιατί αιμορραγώ με θέληση βουβή και θάψε τα στο τέλος του ονείρου, γιατί εσύ για μένα δεν έχεις τέλος. τρεξα να σε προφτάσω μα δεν πρόλαβα να σε αγγίξω. ο χάδι που με λαχτάρα έτρεμα να σου δώσω χάθηκε στην ομίχλη της φυγής. τρεξα να σου μιλήσω μα η μιλιά μου είχε χαθεί. σο δυνατά και να φώναξα οι λέξεις μου βούλιαξαν πριν καν τις ξεστομίσω.

Tracklist: 1. Εγώ Λέω Να Πηγαίνω, 2. Το Καλό Που Σου Θέλω, 3. Κόκκινα Κεριά, 4. Θέλω Να Ζήσεις, 5. Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, 6. Ρεζίλι, 7. Μαύρα Χάλια, 8. Ξημερώνει Κα. 9. Ό, τι Έχω Και Δεν Έχω, 10. Ακόμα Καίγομαι, 11. Θα Μείνω Μόνος Σου, 12. Αγάπη Μο. 1. Εγώ Λέω Να Πηγαίνω. 2. Το Καλό Που Σου Θέλω. 5. Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις.

album Weekly Top. album Pop Hotlist. music noteChords for Φούστα κλαρωτή - Β. Αυλωνίτης & Μ. Χατζοπούλου. ελω κοντα σου να μεινω-βογιατζησ -βανου. απετάνιε χαμογέλα - Μαίρη Λω. Extract Chords. ο νυφικό σου φόρεμα -.

αίρη Λω - Έχω Μια Γλυκειά Μαννούλα, Θέλω Να Νοιώσω Το Άρωμα Σου flac download. άντια Κωνσταντοπούλου - Περ' Απ' Τις Νότες flac download. λέκα Στίκα - Δεν Θα Είμεθα Πιά Φίλοι, Πάντα Θα Σε Περιμένω flac download. ταύρος Κουγιουμτζής, Βίκυ Μοσχολιού - Όταν Σε Περιμένω flac download. ιάννης Μάνος, Γεωργία Κορώνη, Και το Συγκρότημα Άλεξ - Το Βοτσαλάκι, Ποιός Μ' Αγαπά Ποιόν Αγαπώ flac download. ώνης Μαρούδας - Τραγουδά Ο Τώνης Μαρούδας Νο 1 flac download. ούλη Δημητρίου - Ήμουν Έρημο Καράβι, Δεν Σου Άξιζε Αγάπη flac download.

ελω να σε έχω αγκαλιά μου. Να σε φιλαω. α σου χαϊδεύω τα Μαλλια. αι τέλος να μας παίρνει ο ύπνος. α έλεγα πως σε θελω έστω μια μερα αλλά μια μερα δεν μου αρκει. εν σε χορταινω με τιποτα. ακαρι να μπορούσα να σε έχω σχεδόν κάθε μερα δίπλα μου. Να μπορω να σε προσέχω πιο καλα από οτι μέσω τηλεφώνου μηνυμάτων ή καμερας. πάρχουν μέρες που μου λείπεις τοσο πολυ. ταν πίνεις απλα θελω να γευτώ τα χείλι σου. Να σου φιλήσω τον Λεμο και να σου αφισω σημάδια για να εχεις κατι να με θυμάσαι μέχρι να ξαναβρεθουμε. α σ’ έχω κάθε φορά δίπλα μου για λίγο ίσα ίσα να μαστουρώνω από το άρωμα και τα φιλιά σου και ύστερα να πρέπει να σου πω πάλι αντίο. αι ας μην αντέχω μόνη μου τα βράδια και ας με σκοτώνει η αναμονή της επόμενης φοράς. ίναι πουτάνα η απόσταση αλλά δε θα μας νικήσει.

ώνης Μαρούδας - Εγώ θα σ' αγαπώ και μη σε νοιάζει 2. Σμαρούλα Γιούλη - Βίρα τις άγκυρες 3. Άννα Καλουτά, Φώτης Πολυμέρης - Μ' αρέσεις 4. Νίκος ΓΟύναρης & Τρίο Βίκτορυ - Μπέμπα 5. Μαίρη Λω & Τρίο Σταρ - Ρούμι και Κόκα Κόλα 6. Κούλα Νικολαΐδου - Να το πάρεις το κορίτσι 7. Νίκος Γούναρης - Λίγα λουλούδια 8. Κάκια Μένδρη - Γλυκειά Μαράτα 9. Σοφία Βέμπο - Κάτι με τραβά

ν ἤμουνα μιὰ λουλουδιά, τὴν πιὸ γλυκειά μου μυρωδιὰ στὸ Σύμπαν θὰ σκορποῦσα. ἶμαι παιδάκι γνωστικὸ κι ἔχω ψυχὴ καὶ λογικὸ κι ἔχω καρδιὰ μὲ πίστι. ι’ αὐτὁ πλαγιάζω ἢ ξυπνῶ, προσεύχομαι καὶ ἀνυμνῶ τοῦ Σύμπαντος τὸν Κτίστη. ὸν παρατηρεῖ ἀπ’ ἐπάνω ἕως κάτω. λέπει τὰ μαλλάκια του τὰ κτενισμένα. ὸ πρόσωπό του νὰ λάμπῃ κατακάθαρο. ί. ὄμορφος ποὺ εἶναι τώρα ὁ Θανασάκης της!

Tracklist Hide Credits

A Έχω Μια Γλυκειά Μαννούλα
Written-By – Ν. Γιάκοβλεφ*, Πυθαγόρας
B Θέλω Να Νοιώσω Το Άρωμα Σου
Written-By – Ι. Φερμάνογλου*, Ν. Γιάκοβλεφ*

Companies, etc.

 • Record Company – Columbia Graphophone Company Ltd.

Credits

 • Orchestra – Ν. Γιάκοβλεφ*

Notes

Made in Greece.

Barcode and Other Identifiers

 • Barcode (SIde A Label): (7XCG 750) 45
 • Barcode (Side B Label): (7XCG 751) 45
 • Barcode (Side A Etchings): 7XCG 750 1
 • Barcode (Side B Etchings): 7XCG 751 1
 • Rights Society: BIEM
MP3 albums Related to Μαίρη Λω - Έχω Μια Γλυκειά Μαννούλα / Θέλω Να Νοιώσω Το Άρωμα Σου
Contacts | Privacy Policy | DMCA
All rights reserved.
drake-tickets.org © 2016-2019